Button
Are you sure that you want to delete filter?
Yes
No
You must choose a filter!
Close
Button
You will save filter data!
or
|
Existing filter name:
|
|
Shrani
|
Cancel
Button

please wait ...
Cool House
Thread
(Posts 1 to 9 from 9,
shown
, hook shown
)
|
Number of link per page :
|
|
Ali kdo pozna Cool House na Celovški v Ljubljani?
Ste že kupovali, kakšne so cene, kakovost? Morda kdo ve (ali sem spregledala ...), kakšen je odpiralni čas?
|
|
27.06.12 at 16:03
RE: Špelka
Ali kdo pozna Cool House na Celovški v Ljubljani?
Ste že kupovali, kakšne so cene, kakovost? Morda kdo ve (ali sem spregledala ...), kakšen je odpiralni čas?

Odkar dojenčica uživa tudi ribe, pogosto zaidem v Cool House. Dvakrat tedensko se mi tako ni treba ubadati s tem, kje bom dobila tisti košček bele ribe, ampak jih preprosto vzamem iz zamrzovalnika, vržem v lonček, dodam nekaj zelenjave, krompirja in kosilo je tu. Največkrat kupim fiile orade, brancina, kovača ali osliča.
Poleg zamrznjene morske hrane tam dobite tudi raviole z raznimi nadevi, vino iz Goriških brd, olivna olja z začimbami, male polnjene paprike, bakalar ... Prvič sem zašla tja, ker se je obcestna tabla bohotila z zelo nizkimi cenami (file orade stane okoli 12 eur). V bistvu pa ni čisto tako - ko ribe odtajam, ogromno vode odteče, rib pa bolj malo ostane. Njihovih cen se tako sploh ne da primerjati s cenami svežih filetiranih rib.
Kar se pa kvalitete tiče - ni je čez sveže ribe.
odpiralni čas: pon-sob: 9.00-20.00
|
|
27.06.12 at 23:07
RE: Maja
Odkar dojenčica uživa tudi ribe, pogosto zaidem v Cool House. Dvakrat tedensko se mi tako ni treba ubadati s tem, kje bom dobila tisti košček bele ribe, ampak jih preprosto vzamem iz zamrzovalnika, vržem v lonček, dodam nekaj zelenjave, krompirja in kosilo je tu. Največkrat kupim fiile orade, brancina, kovača ali osliča.
Poleg zamrznjene morske hrane tam dobite tudi raviole z raznimi nadevi, vino iz Goriških brd, olivna olja z začimbami, male polnjene paprike, bakalar ... Prvič sem zašla tja, ker se je obcestna tabla bohotila z zelo nizkimi cenami (file orade stane okoli 12 eur). V bistvu pa ni čisto tako - ko ribe odtajam, ogromno vode odteče, rib pa bolj malo ostane. Njihovih cen se tako sploh ne da primerjati s cenami svežih filetiranih rib.
Kar se pa kvalitete tiče - ni je čez sveže ribe.
odpiralni čas: pon-sob: 9.00-20.00
Super, hvala. Torej se splača vsaj pogledati in preizkusiti
|
|
29.06.12 at 00:28
RE: Špelka
Ali kdo pozna Cool House na Celovški v Ljubljani?
Ste že kupovali, kakšne so cene, kakovost? Morda kdo ve (ali sem spregledala ...), kakšen je odpiralni čas?

špelka povej, ko najdeš, kje to je. sliši se zanimivo.
|
|
01.07.12 at 01:58
RE: Jasmina J.
špelka povej, ko najdeš, kje to je. sliši se zanimivo.
Bil danes, pa nisem bil preveč impesioniran. Namenil sem se kupiti nekaj morske hrane.
Prvič, najprej sem presenetil sam sebe...ko kupujem morsko v npr. Konzumu, vedno iščem sveže zadeve, ne zmrznjene. Tu so samo zmrznjene. Čeprav, po pravici povedano, pečem tako sveže ribe, gojene in divje, kot zmrznjene, gojene in divje. In do sedaj v okusih nisem opazil nobene razlike. Ampak to je verjetno tudi zato, ker jih tako dobro spečem!
Drugič, ambient je všečen, hrana lepo predstavljena, le ti hladilniki, naloženi v vrste, mi niso bili preveč všeč. Hladilniki so na tleh, v vrstah, zloženi na podoben način kot je hrana zložena npr. v Hoferju.
Tretjič, cene...kaj pa vem...recimo, orada je po 9,90 EUR kila. V Konzumu so majhne (nekako od 300 do 400 g orade) po 45 kun (6 EUR), večje (od 400 do cca 600 g) pa po 60 kun (8 EUR). Je pa tudi res, da so bile tu najmanjše orade tam od 700 g naprej!
In četrtič, izbira je solidna, a vsaj pri ribah bi še kaj pogrešal. Imaš pa vse od školjk, rib, do že pripravljenih mešanic za rižote (in kaj je še morskega), do zrezkov žrebičkov, osličkov in še kakšnih -čkov, do Nutelle.
Kaj mi je bilo najbolj všeč? Velikost orad! Oradi, ki sem ju na koncu kupil, sta imeli po 700 g, pa sta bili najmanjši, ki so ju imeli! Če se bodo "izakazale", bom naslednjič kupil kako kilsko, odštel zanjo 9,90 EUR (kar je po mojih izkušnjah za tako orado dobra cena) in jo naredil za 4 ljudi...takih pa vsaj v Konzumu ne dobiš...in to je bil tudi vrhunec zadovoljstva ob mojem obisku v Cool House.
Aja...še kje je to. S Celovške zaviješ na desno, kot bi šel v Mercator, pa potem tam, kjer za Mercator zaviješ levo, pogledaš na desno in je v sklopu te poslovne stavbe. Torej namesto da bi zavil levo k Mercatorju, zaviješ desno na parkirišče te stavbe. Trgovina pa je potem skozi glavna vrata naravnost, in na koncu hodnika na desni.
|
|
02.07.12 at 19:26
RE: Janez
Bil danes, pa nisem bil preveč impesioniran. Namenil sem se kupiti nekaj morske hrane.
Prvič, najprej sem presenetil sam sebe...ko kupujem morsko v npr. Konzumu, vedno iščem sveže zadeve, ne zmrznjene. Tu so samo zmrznjene. Čeprav, po pravici povedano, pečem tako sveže ribe, gojene in divje, kot zmrznjene, gojene in divje. In do sedaj v okusih nisem opazil nobene razlike. Ampak to je verjetno tudi zato, ker jih tako dobro spečem! 
Drugič, ambient je všečen, hrana lepo predstavljena, le ti hladilniki, naloženi v vrste, mi niso bili preveč všeč. Hladilniki so na tleh, v vrstah, zloženi na podoben način kot je hrana zložena npr. v Hoferju.
Tretjič, cene...kaj pa vem...recimo, orada je po 9,90 EUR kila. V Konzumu so majhne (nekako od 300 do 400 g orade) po 45 kun (6 EUR), večje (od 400 do cca 600 g) pa po 60 kun (8 EUR). Je pa tudi res, da so bile tu najmanjše orade tam od 700 g naprej! 
In četrtič, izbira je solidna, a vsaj pri ribah bi še kaj pogrešal. Imaš pa vse od školjk, rib, do že pripravljenih mešanic za rižote (in kaj je še morskega), do zrezkov žrebičkov, osličkov in še kakšnih -čkov, do Nutelle.
Kaj mi je bilo najbolj všeč? Velikost orad! Oradi, ki sem ju na koncu kupil, sta imeli po 700 g, pa sta bili najmanjši, ki so ju imeli! Če se bodo "izakazale", bom naslednjič kupil kako kilsko, odštel zanjo 9,90 EUR (kar je po mojih izkušnjah za tako orado dobra cena) in jo naredil za 4 ljudi...takih pa vsaj v Konzumu ne dobiš...in to je bil tudi vrhunec zadovoljstva ob mojem obisku v Cool House.
Aja...še kje je to. S Celovške zaviješ na desno, kot bi šel v Mercator, pa potem tam, kjer za Mercator zaviješ levo, pogledaš na desno in je v sklopu te poslovne stavbe. Torej namesto da bi zavil levo k Mercatorju, zaviješ desno na parkirišče te stavbe. Trgovina pa je potem skozi glavna vrata naravnost, in na koncu hodnika na desni.
Večje ko so ribe, dražje so. Sicer pa iz prve roke lahko povem, da gojene ribe, ki pridejo iz grčije preden pridejo v maloprodajo oziroma jih zmrzujejo, so že na meji pokvarjenih. Ko boš v Sečovljah poleti, svetujem, da jih kupiš v Fondi direkt po izlovu, bazo imajo zraven gostilne Ribič. Lani sem tam poleti delal, tako da vem: ponedeljek, sreda, včasih četrtek okrog 11h, jih lahko kupiš na licu mesta, sicer niso poceni, so pa odlične. Še žive ti jih dajo na led v škatlo (za predstavnice nežnejšega spola: tako ohlajena riba na nula stopinj ne trpi, ker je otrpla). Sam imam raje 300-400g velike. Če bom kaj na okoli ti jih bom šel nabavit jaz, ker imam popust, sicer pa gre za piranskega brancina, krmljenega s kvalitetno (in precej drago) sojino hrano, baje strokovnjaki niso mogli ugotoviti ali gre za gojeno ribo ali divjo... da ne nakladam preveč.
|
|
02.07.12 at 23:14
RE: jure.janzekovic
Večje ko so ribe, dražje so. Sicer pa iz prve roke lahko povem, da gojene ribe, ki pridejo iz grčije preden pridejo v maloprodajo oziroma jih zmrzujejo, so že na meji pokvarjenih. Ko boš v Sečovljah poleti, svetujem, da jih kupiš v Fondi direkt po izlovu, bazo imajo zraven gostilne Ribič. Lani sem tam poleti delal, tako da vem: ponedeljek, sreda, včasih četrtek okrog 11h, jih lahko kupiš na licu mesta, sicer niso poceni, so pa odlične. Še žive ti jih dajo na led v škatlo (za predstavnice nežnejšega spola: tako ohlajena riba na nula stopinj ne trpi, ker je otrpla). Sam imam raje 300-400g velike. Če bom kaj na okoli ti jih bom šel nabavit jaz, ker imam popust, sicer pa gre za piranskega brancina, krmljenega s kvalitetno (in precej drago) sojino hrano, baje strokovnjaki niso mogli ugotoviti ali gre za gojeno ribo ali divjo... da ne nakladam preveč.
Hvala za nasvet, morda se pa res oglasimo. Enkrat sredi avgusta bomo verjetno tam v bližini piknikirali, pa da ne bodo spet samo čevapčiči... Sicer sem pa bolj ljubitelj orad kot brancinov...laže jih je lepo popeči, ker so bolj ploščate.
|
|
03.07.12 at 11:49
RE: Janez
Hvala za nasvet, morda se pa res oglasimo. Enkrat sredi avgusta bomo verjetno tam v bližini piknikirali, pa da ne bodo spet samo čevapčiči... Sicer sem pa bolj ljubitelj orad kot brancinov...laže jih je lepo popeči, ker so bolj ploščate.
Mah ista pesem, malo manjše vzameš pa je
|
|
05.07.12 at 17:54
RE: Jasmina J.
špelka povej, ko najdeš, kje to je. sliši se zanimivo.
Bila.
V nasprotju z Janezom nisem bila presenečena, če greš v Cool House, pač pričakuješ zamrznjeno hrano . Pri vtisu se strinjam z Janezom, spominja na Hofer.
Cene se mi zdijo razmeroma nizke ali, bolje rečeno, normalne. Velike orade po slabih 10 EUR za kilogram je kar v redu, se mi zdi.
Izbira se mi ne zdi samo solidna. Pravzaprav nisem ničesar pogrešala, zame je bilo celo malo eksotična; nekaterih stvari še nisem poskusila. Všeč so mi že pripravljene jedi 'na lopatko' (nisem pa ničesar vzela, da bi lahko poročala, ali je dobro), morska izbira je velika. Res imajo tudi žrebičkovo meso, ki je menda slastno (v trgovino je prišel par, ki ga je jedel na nekem obisku in ga ni mogel prehvaliti - sem malo poslušala ), a na žalost je pakiranje preveliko - splača se, če imaš res orng piknik. Všeč mi je tudi dodatna ponudba (olja, začimbe in podobno - primerno tudi za kakšno rojstnodnevno darilo), tudi to, da ponujajo še vina.
Torej: ambient - , cene - , ponudba
Ko poskusim kupljene ribice, pa spet poročam.
|
|
This thread has been automatically locked because there was no activity for more than certain number of days. If you wish to discuss this topic further please attach a new thread to it.
|
(Posts 1 to 9 from 9,
shown
, hook shown
)
|
Number of link per page :
|
Javascript must be enabled to use this form.
Button
Button
Button
Button
Button

please wait ...
|
|